Notice: Undefined variable: position6 in /home/domains2/public_html/freddiemercuryandqueen.com/show.php on line 114

Guide :Air Tools & Compressors : Air Tools & Compressors

My digital thermostat has shut off after a power failure. There is absolutley no display appearing. I pulled the thermostat off thinking maybe the batteries were no longer working but came to find out that the thermostat does not have batteries. I then went and bought a brand new thermostat that does have batteries for the display but when I properly installed the new one, the display worked (of course because of the batteries) but niether the heater nor the airconditioner comes on when I tried to set the temperature to have it come on. I also tried the Fan On option and the Fan won't even come on. Of course before I went and bought the new thermostat I checked the breaker to the AC and turned it off for a few minutes but that didn't help and I also looked next to the actual unit outside and did find a box attached to the house and thought that should be the individual breaker for the unit but when I opened the box there was no lever to trip inside or on the side of the box, just a wierd looking black hook looking think that had ON, OFF on it.The only thing I could do with that is pull it straight out toward me and I turned it aroung in my hand and inside of it was like some metal prongs that locked it in from where I Pulled it out from. What else can I do or can you please tell me where I can find something I should trip (like a breaker) on the actual AC unit. HELP! Any suggestions? I am not sure of the unit model number because I am at work. I just picked on from the list. The unit is only 4 years old Mine is a similar kind of problem. In my case, my thermostat was not working properly (the setting used to change automatically) so I bought a new thermostat (sc2010) same model as the bad one. I installed it and I am pretty sure I put the wires correctly as stated. After the installation when I turned on the power there is no display. I also tried installing the old one again but there is no display. Mine is Lennox unit. Any help is appreciated.

Posted by sqldba20 on Oct 01, 2008

Research, Knowledge and Information :



Notice: Undefined variable: go_page in /home/domains2/public_html/freddiemercuryandqueen.com/show.php on line 182

Notice: Undefined variable: go_page in /home/domains2/public_html/freddiemercuryandqueen.com/show.php on line 213


We did not find results for: my digital thermostat has shut off after a power failure there is absolutley no display appearing i pulled the thermostat off thinking maybe the batteries were no longer working but came to find out that the thermostat does not have batteries i then went and bought a brand new thermostat that does have batteries for the display but when i properly installed the new one the display worked of course because of the batteries but niether the heater nor the airconditioner comes on when i tried to set the temperature to have it come on i also tried the fan on option and the fan won t even come on of course before i went and bought the new thermostat i checked the breaker to the ac and turned it off for a few minutes but that didn t help and i also looked next to the actual unit outside and did find a box attached to the house and thought that should be the individual breaker for the unit but when i opened the box there was no lever to trip inside or on the side of the box just a wierd looking black hook looking think that had on off on it the only thing i could do with that is pull it straight out toward me and i turned it aroung in my hand and inside of it was like some metal prongs that locked it in from where i pulled it out from what else can i do or can you please tell me where i can find something i should trip like a breaker on the actual ac unit help any suggestions i am not sure of the unit model number because i am at work i just picked on from the list the unit is only 4 years old mine is a similar kind of problem in my case my thermostat was not working properly the setting used to change automatically so i bought a new thermostat sc2010 same model as the bad one i installed it and i am pretty sure i put the wires correctly as stated after the installation when i turned on the power there is no display i also tried installing the old one again but there is no display mine is lennox unit any help is appreciated.

Notice: Undefined variable: position4 in /home/domains2/public_html/freddiemercuryandqueen.com/show.php on line 230

Loading ...

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Notice: Undefined variable: position5 in /home/domains2/public_html/freddiemercuryandqueen.com/show.php on line 283
  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || www.freddiemercuryandqueen.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0153 seconds